Társaságunk megalakulását azon több éves múltra visszatekintő, kutatási, fejlesztői munka ered ményességének köszönheti, amely az orvostudomány, valamint a fog orvosi szakma neves szakembe reinek gyüttműködésével jött létre.

A Medadmin Kft elsősorban az egészségügyben alkalmazott infor matikai rendszerek, alkalmazások fejlesztésére, értékesítésére ala kult. Az általános számítástechnikai karbantartás, kereskedelem mel lett a specializációban látjuk a to vábbi fejlődés lehetőségét, ennek eredményeként megvetettük a lá bunkat fogászati adminisztráció és digitális röntgentechnika világában.

 

Cégünkről

Küldetésünk az orvosi, fogorvosi, szájsebészeti szolgáltatások színvonalának növelése, a fejlett orvostudomány és korunk csúcstechnológiáinak ötvözésével. Missziónk jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy társaságunk rövid múlttal rendelkező működése során máris számos orvosi vállalkozás bizalmát nyerte el.

Társaságunk eredményességét, termékeink szolgáltatásaink minőségét a hozzáértő és tapasztalt szakértői gárda valamint állandó innovációs elkötelezettségünk biztosítja és partnereink megelégedettsége bizonyítja.